Begeleiden aanbesteden beheerderstaken brandmeldinstallatie

Volgens de NEN 2654-1 bent u verplicht om 1 keer per maand de beheerderstaken uit te voeren aan uw brandmeldinstallatie(s). Daarnaast is er vaak een ontruimingsalarminstallatie gekoppeld aan de brandmeldinstallatie. Ook hiervoor dient u maandelijks beheerderstaken uit te voeren.
Het doel hiervan is dat de bewoners, gebruikers, medewerkers, bezoekers, etc. altijd kunnen terugvallen op een goede werking van de BMI en OAI.
U kunt deze beheerderstaken zelf uitvoeren, maar u kunt deze beheerderstaken ook uitbesteden aan organisaties die dit dagelijks doen op verschillende locaties. Het voordeel hiervan is dat u er zeker van bent dat de beheerderstaken worden uitgevoerd, de logboeken zijn altijd bijgewerkt en deze externe beheerders voeren de beheerderstaken zeer efficiënt en effectief uit gezien hun ruime ervaring.

Indien uw organisatie over meerdere locaties beschikt met een BMI en eventueel een OAI dan is het raadzaam deze in 1 keer uit te besteden.
Persona (Brand)Veiligheidsadvies kan u ondersteunen om de beste partij voor u te selecteren. Wilt u puur de wettelijke bepalingen volgen of wilt u bovenwettelijke maatregelen treffen? Dit kan ook een factor zijn voor de keuze van een partij.

Het voordeel van de ondersteuning door Persona (Brand)Veiligheidsadvies;

  • Persona (Brand)Veiligheidsadvies heeft een ruime ervaring met deze selectieprocedures vanuit verschillende functies;
  • U kunt uw tijd aan andere zaken besteden;
  • U bespaart kosten door de bundeling van locaties;
  • U heeft er daarna een aantal jaar geen omkijken meer naar.

Indien u interesse heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via:

info@persona-brandveiligheidsadvies.nl
06-24624806